Tiskarna Oman

menu

|

Naloži datoteke
Prijava
Facebook
Pišite nam
Kje smo
Kazalo
Začetek

Pokličite nas: 04/ 23 16 280

Tiskarna Oman

Začetek
Kazalo
Kje smo
Pišite nam
Prijava
Naloži datoteke
Pokličite nas: 04/ 23 16 280

Pogoji uporabe


1. Piškotki


Tiskarna Oman ponuja uporabnikom spletne strani možnost osebnih nastavitev s piškotki. Piškotki so alfanumerični znaki, ki se preko spletnega brkljalnika prenesejo na disk vašega računalnika. Ko se ta informacija shrani na vašem disku, naš sistem prepozna vaš brkljalnik in priredi vsebino spletnih strani in storitev. Piškotki ne vsebujejo osebnih oz. poslovnih podatkov o uporabnikih.

 

2. Uveljavljanje določil o varovanju zaupnih podatkov (zasebnosti)


Zaposleni v Tiskarni Oman, ki imajo dostop do podatkov o strankah, so dolžni upoštevati ta določila o zaupnosti podatkov (zasebnosti). Vsak zaposleni, ki bi kršil ali zlorabil pravila zaupnosti (zasebnosti), bo podvržen disciplinskim ukrepom, vključno z odpovedjo dela ali celo s kazenskimi posledicami.


3. Dostop do vaših osebnih podatkov


Registrirani uporabniki spletne strani lahko pregledujejo in spreminjajo svoje podatke s klikom na povezavo "Spremeni osebne nastavitve", ko so prijavljeni na spletni strani. Za spremembo osebnih podatkov nas lahko kontaktirate tudi osebno na spodaj navedenem naslovu.


4. Dnevniške datoteke (log datoteke)


Uporabljamo IP naslove za analizo trendov, upravljanje strani, sledenje gibanja uporabnikov in zbiramo demografske podatke. IP naslovi niso povezljivi s podatki, po katerih bi lahko osebno identificirali uporabnike.


5. Povezave


Ta spletna stran vsebuje povezave do drugih strani. Zavedati se morate, da Tiskarna Oman ni odgovorna za določila o zaupnosti podatkov drugih strani. Našim uporabnikom svetujemo, naj zavestno zapuščajo našo stran in si preberejo določila o zaupnosti (tajnosti) drugih strani. Ta določila o zaupnosti podatkov (zasebnosti) se nanašajo samo na podatke, ki smo jih zbrali na tej spletni strani.


6. Pristojnost


Če imate vprašanja, težave ali pritožbe glede določil o zasebnosti, nam to lahko sporočite na naslov: Tiskarna Oman, Cesta na Rupo 55, 4000 Kranj ali el. naslov: tiskarna.oman@siol.net